To je to što me zanima!

'Dečko me prevario s mojom majkom, ali savjet terapeuta bio je gori od cijele situacije'

Nakon što je otkrila ovu bolnu istinu, prevarena se žena mjesec dana izolirala od svih te je pokušala nekako se nositi s izdajom od strane osoba koje je najviše voljela
Vidi originalni članak

Žena je izrazila svoje gađenje nakon što je otkrila da je njezina majka godinu dana spavala s njezinim dečkom – no savjet njezina terapeuta dodatno ju je šokirao.

Doživjela je potpuni šok kad je saznala da joj majka iza leđa održava vezu s njezinim dečkom. Situacija je postala još gora kada joj je terapeut sugerirao da im oprosti, tvrdeći kako je njezina reakcija 'previše stroga'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prije dva mjeseca otkrila sam da je moja majka spavala s mojim dečkom gotovo godinu dana tijekom pandemije. Neću ulaziti u sve detalje, ali ukratko - saznala sam od jedne osobe, no nisam mogla vjerovati. U šali sam pitala mamu o tome, a ona je odmah počela plakati i na koncu je sve priznala - navela je u objavi na Redditu.

Nakon što je otkrila ovu bolnu istinu, prevarena se žena mjesec dana izolirala od svih te je pokušala nekako se nositi s izdajom od strane osoba koje je najviše voljela.

VRLO PRAKTIČNI SAVJETI Maštate o braku? izbjegnite ove česte greške tijekom dejtanja

Ubrzo joj je prijateljica predložila da krene na online terapiju, a kasnije je prešla na individualne terapijske sastanke kako bi lakše prošla kroz ovu tešku situaciju.

- Razgovarali smo o mojim osjećajima i kako nastaviti dalje. Uvijek sam bila skeptična prema terapiji, ali moj terapeut mi je puno pomogao, pa sam se odlučila na individualne sate - izjavila je.

Međutim, tijekom jednog nedavnog sastanka, terapeut ju je potpuno iznenadio.

- Dvadeset minuta nakon početka terapije, upitao me razmišljam li o tome da im oprostim za ono što su učinili. Bila sam šokirana i rekla sam mu da to apsolutno ne dolazi u obzir. On je moj odgovor nazvao 'previše strogim' i predložio da razmislim o tome nakon što bol popusti - napisala je.

- Osjećala sam se kao da sam ponovno izdana. Bila sam zbunjena i dodatno uznemirena - dodala je.

Obratila se društvenim mrežama za savjet, pitajući: 'Što bih trebala učiniti? Je li problem u meni ili je njegov odgovor potpuno neprimjeren? Trebam li uopće ići na sljedeću terapiju? Kako oprostiti nešto što je toliko bolno?' - izjavila je.

Komentirajući njezinu objavu, jedan korisnik je napisao: 'Napusti tog terapeuta, njegov odgovor je bio neprofesionalan i neprihvatljiv'.

PROMJENE U DRUŠTVU Razlozi zbog kojih sve više starijih ljudi odabire biti solo

Druga korisnica je dodala: 'Ne mogu zamisliti veću izdaju od one kad tvoja vlastita majka spava s tvojim partnerom. Ne znam kako bi to bilo moguće oprostiti. Tvoj terapeut očito nije svjestan traume koju prolaziš'.

- Ili je i sam varalica ili je potpuno nesposoban. U svakom slučaju, trebala bi potražiti novog terapeuta - savjetuje, piše The Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • concept2 03.09.2024.

    nije to ništa. moj susjed je prevario ženu sa tastom. napili se i ljubav je počela

  • 03.09.2024.

    @MOĆNA

  • Povišica od dve iljade 03.09.2024.

    Nisu rekli da je taj terapeut u biti njezina mama. Televisa presenta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare