To je to što me zanima!

'Uz Oranž mogu čitati kvalitetan sadržaj koji nema nitko drugi'

Za samo 17 € cijelu godinu možete neograničeno čitati PLUS sadržaj na portalu 24sata. Postanite i vi dio Oranž obitelji te čitajte feljtone, kolumne, analize, reportaže i intervjue naših najboljih novinara
Vidi originalni članak

Darijo Markulin je poduzetnik iz Zagreba, a zbog užurbanog načina života voli biti u toku sa svim vijestima. Na 24sata najviše čita sport, pogotovo sada kada se igra Euro, ali su mu jednako zanimljive i aktualne teme koje se tiču Hrvatske i svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na portalu uvijek ima nešto zanimljivo za pročitati, a sada uz pretplatu mogu čitati i zaključani sadržaj koji je kvalitetan i nema ga na drugim portalima - istaknuo je.

S obzirom da se bavi ugostiteljstvom, voli pročitati i Lifestyle rubriku, točnije podrubriku koja se tiče hrane i kuhanja.

Zajedno s Oranž pretplatom je dobio i hrpu korisnih kupona, a najviše mu se sviđa onaj iz Lidla pošto živi pored jednog, pa jedva čeka obaviti kupovinu kvalitetnih namirnica. 

Ne propustite ovu priliku, jer svakog novog korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuje Wolt kupon od 13 € i ulaznica za izložbu "Od boemstva do vječnosti". Tu su i kupon od 15 € za Lidl, 17 € kupon u Admiralu i 20 € kupon za Mealpass. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Požuri i preuzmi kupone OVDJE za samo 17 eura!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ßißavac 18.06.2024.

    Članke sa komentarima od prije nekoliko godina zaista nema nitko drugi. 🤣

  • Jopazg 18.06.2024.

    Prodali ste dva i pol oranza i to na prevaru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare