To je to što me zanima!

Danijela Vitez: Naše veganske delicije oduševljavaju sve goste

U hotelu Kaj u Mariji Bistrici chefica Danijela Vitez zbog brojnih gostiju koji imaju drugačiju prehranu sastavila je veganski i vegetarijanski meni, a najtraženiji su ipak kolači koje radi meksički pastry chefa Jose Roberta
Vidi originalni članak

Veganstvo zauzima sve veći udio u prehrani i odnosu prema svijetu. To nije samo hrana, nego i ideologija, stil i način života. Povratak prirodi, prirodnom i brizi kako za zdravlje, tako i za okoliš. U jednom trenutku shvatili smo da je sve više i više gostiju koji imaju drugačije potrebe i prehrambene navike te smo odlučili proširiti ugostiteljsku ponudu i ugoditi gostima koji su vegani i vegetarijanci, objašnjava nam chefica restorana Hotel Kaj Danijela Vitez (35). Među prvim su hotelskim restoranom u Hrvatskoj koji je u standardnu ponudu uveo meni bez mesnih delicija.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • vinja 25.10.2021.

    Da je veganstvo određena filozofija, to stoji, ali nikao se ne može reći da je to vraćanje prirodi. Prvi ljudi bili su lovci, koristili su divljač za prehranu sebe i obitelji. Koristili su kožu i krzno da bi prezimili. Kasnije su počeli sami uzgajati životinje koje su postale domaće životinje i koristile čovjeku sve do danas. Ulaziti u vegansku filozofiju nema smisla, kome se sviđa neka je slijedi, ali ostaje činjenica da je čovjek rođen kao "svežder" pa kao takav potpuno uklopljen u prirodu. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare