To je to što me zanima!

Danas si napravite fini sendvič, dobro se 'zavalite' i uživajte!

Ljubitelji sira su došli na svoje jer danas mogu pojesti sendvič s puno sira bez grižnje savjesti. Ipak dan sendviča s topljenim sirom valja proslaviti na odgovarajući način
Vidi originalni članak

Sendviči s topljenim sirom postali su popularni 1920-ih godina zbog nestašice hrane. Nasreću, kruha i sira je bilo dovoljno pa je tako nastala ovo jelo.

ISPROBAJTE OVE 23 POSLASTICE Najbolji svjetski sendviči: Evo kako ih možete napraviti i doma

Ono je vrlo jednostavno, a sir koji se razvlači nakon topljenja je naprosto neodoljiv. Osobito ljubiteljima sireva. Ponekad nije potrebna ni salama ni neki umak. Dovoljno je da uzmete svoju omiljenu vrstu sira i uživate u okusu, primjerice cheddar, mozzarella ili gauda. 

Napravite svoj sendvič danas i nemojte paziti na kalorije. Možete ga 'okupati' i u majonezi. Ne brinite, ipak se slavi dan ovog prefinog sendviča. Uz to, zavalite se u kauč i upalite neki dobar film. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nap* 11.04.2022.

    Jesam 👍😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare