To je to što me zanima!

Danas pripremamo muffine s čokoladom i mascarponeom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Brašno se ne dodaje odjednom kako ne bi ostale grudice, a nije bitno koliko se dugo miješa već da se šećer dobro otopi. Slasne muffine kuha Tihana Koprek
Vidi originalni članak

Mascarpone treba nekoliko minuta ostaviti u rastopljenoj čokoladi da se potpuni izmiješa i prožmu svi okusi. Nije toliko bitno koliko se smjesa za muffine miješa pjenjačom, već da se šećer rastopi, ne ostanu grudice od brašna, a smjesa zgusne, pokazuje kuharica Tihana Koprek. 

Kompletan recept sa sastojcima možete pogledati na kuhari.com. U suradnji sa siteom kuhari.com redovito ćemo objavljivati recepte profesionalnih i amaterskih hrvatskih kuhara, a sve video recepte možete pogledati u našem specijalu. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • floyd_1 17.03.2012.

    Nedostaje cimet.

  • SKY1 16.03.2012.

    Mmm... :)

  • ViktorijaHefer 16.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare