To je to što me zanima!

Danas kuhamo: Slasno carsko meso u umaku meda i chillija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Detaljnu pripremu ovog jela otkriva vam poznati kuhar Branko Ognjenović, a ovom ćete neobičnom i ukusnom kombinacijom lako zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane
Vidi originalni članak

Carsko meso se prije pečenja mora zarezati kako se ne bi skupilo. Uz ovo jelo najbolje pristaje pečeni ili kuhani krumpir ili čak i riža, a ukusan i pomalo egoztičan umak nakon posluživanja prelije se preko mesa. Med će carskom mesu dati specifičnu aromu, no ne treba pretjerivati ni sa medom ni sa papričicama. 

Detaljnu pripremu i količinu sastojaka pogledajte na Kuhari.com.

U suradnji s Kuhari.com redovito ćemo objavljivati video recepte profesionalnih i amaterskih kuhara.

Dobar tek! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare