Gurmanski doživljaj jedenja ćufti dobiva sasvim drugu dimenziju ako su punjene mozzarellom jer se pri rezanju mesne kuglice sir rasteže na sve strane...
Vidi originalni članak
Ćufte u umaku od rajčice s dodatkom pire krumpira - njam. Još ako mesne kuglice napunite mozzarellom, doživljaj je još bolji. Kockica sira se stavlja u sredinu ćufte, a nakon laganog kuhanja i dalje je unutra, spreman za rastezanje pri jedenju.
Pogledajte u kratkom i zabavnom videu kako ih napraviti:
Prvi korak je narezati mozzarellu na kockice i staviti ih u hladnjak dok meso za kuglice nije spremno. Potom se smjesa mesa i ostalog napravi prema uputama u videu, napravi se kuglica, u nju se ugura sir i sve se prelije umakom od rajčice. Kuha se u umaku na skroz laganoj vatri i jede dok je toplo jer inače mozzarella neće biti rastezljiva.