To je to što me zanima!

Crveni šešir Prve dame privukao je pažnju: Kako se vama sviđa?

Sanja Musić Milanović nosila je na jučerašnjoj utakmici Hrvatske i Belgije šešir hrvatske modne kuće Kobali. Pokrivalo za glavu izražajnog dizajna postao je glavni element komentara na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Kreacija Prve dame Sanje Musić Milanović privukla je mnogo pažnje jučer na utakmici Hrvatske i Belgije, glavni element outfita je šešir, dominantan bojom i oblikom. Radi se o 'kapetanici' našeg brenda Kobali, koji već dekadama proizvodi šešire.

Ovdje je šešir u kombinaciji s odijelom iste nijanse, a sve skupa prezentacija je naših nacionalnih elemenata - crvene i bijele.

POGLEDAJTE VIDEO: Izložba šešira

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šešir je inače dosta tricky' modni dodatak. Upravo radi upečatljivog dizajna, pokrivalo za glavu izazvalo je mnogo pažnje te će svakako još neko vrijeme biti tema naših medija i publike.

VUNENE I PLETENE Stylish kape: 10 super primjera kako ih kombinirati s kaputima

Naše predstavnice i političarke često biraju crvenu, ovdje je riječ o tamnom tonu koji privlači pažnju i daje naglasak na siluetu.

RETRO CHIC 'Regency' era: Specifičan stil romantičnih haljina s početka 19. stoljeća koji je hit i danas

No, i sam je šešir dizajnerski vrlo upečatljiv, dominantan, uz snažan detalj iznad koji 'krade' svu pažnju pa bi se moglo reći i kako je ipak malo previše za tu priliku.

Cijena sličnog modela istog kalupa u Kobali webshopu je 1200 kuna, no ovdje se radi o drugom materijalu te činjenici da je on napravljen po narudžbi. Time je i cijena vjerojatno nešto drugačija.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • ane ne 03.12.2022.

    Sve bi bilo ok da ona sama nije tako antipatična !

  • zagorac2 03.12.2022.

    ovo dvoje je stvarno odv...

  • 02.12.2022.

    ova novopečena dama po meni se za naše prilike malo previše ufurala u šešire ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare