To je to što me zanima!

'Cimerica troši 25 rola papira tjedno i stalno štopa odvod. Ne znam više što da radim'

Žena se obratila za savjet nakon što je otkrila da njezina nova cimerica troši oko 25 rola toaletnog papira tjedno, što je rezultiralo začepljenjem njihovih odvoda
Vidi originalni članak

Jedna je žena priznala da je ostala zbunjena bizarnom navikom svoje nove cimerice vezane uz toaletni papir – ona svaki tjedan potroši čak 25 rola.

Opisala je svoj problem na Redditu, gdje je i objavila fotografiju kupaonice s hrpom papira.

Roommate has been using 25+ rolls of toilet paper per week -- any idea of what's going on?
byu/ItalianBombaHotPep inbadroommates

- Imate li ideju što se ovdje događa? - pitala je ljude.

Žena se objasnila da je njezina nova stanarka, nakon što se uselila prije otprilike mjesec dana, odmah zamolila da je odvede u dućan da uzme WC papir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odmah je kupila 25 pakiranja toaletnog papira, pakiranja od po 9 rola, sve ih je potrošila u tjedan dana - izjavila je.

Objasnila je da traži pomoć, savjet, jer ima ozbiljan problem s njom.

- Čak su nam se odvodi začepili, to nam se nije desilo već par godina - izjavila je.

BAKE ZNAJU Top trikovi starih kućanica koji i danas odlično funkcioniraju

- Slika prikazuje trenutno stanje količine toaletnog papira. Je li itko već iskusio ovu situaciju? Ne možemo shvatiti zašto bi osoba trebala koristiti toliko toaletnog papira. To je vrlo zabrinjavajuće - napisala je.

- Meni to izgleda kao OKP (opsesivno kompluzivni poremećaj). Ako ste se ikad borili s OKP-om, to je nešto što pokušavate zadržati skrivenim jer znate da se ponašate besmisleno, ali ponašanje je jedino što pružiti olakšanje, čak i ako je privremeno - pisalo je u jednom komentaru.

- To je gotovo definitivno OKP. Pogotovo ako je 90 posto toga zapravo čisto prema standardima normalne osobe. Bez obzira na to, zamolite je da barem prestane bacati to u zahodsku školjku i da iznese smeće kad ga tako napuni. Ne treba je pitati zašto to radi, samo to treba učiniti manjim problemom za cimere - složio se drugi.

NIJE BAŠ PAMETNO U ovoj prostoriji u domu nikada ne ostavljajte odjeću da se suši

- Možda ima neko specifično zdravstveno stanje? Ako to uzrokuje probleme s vodovodom, vjerojatno zahtijeva razgovor. Budite suosjećajni i pitajte što se događa - dodala je treća..

- Imam Crohnovu bolest i endo. Ne želite čak ni znati koliko toaletnih papira potrošim tjedno, posebno tijekom menstruacije - slaže se još jedna osoba , piše Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 182

  • Barbara33333 26.07.2024.

    A ko zna , možda masturbira sa papirom trljajući dupe ?! Ha ha

  • komentator/Luka 25.07.2024.

    mora da ima 3 guzice!

  • svi smo tu samo u prolazu 25.07.2024.

    @,.youtube. a jesam se prevario u tebi ko rijetko kad. Ja povjerovao ti dobrica pravednica kakvom se predstavljaš kad ono ti teško sme.će od ženske. nije ni čudo da si sama da te zaručnik ostavio. skoro 40 god na leđima dok tvoja generacija ima po 3-4 djece ti doma na grbi starcima u sobici dok oni očekuju unučad. jedino šta kod tebe vrijedi je izgled i apsolutno ništa drugo, teško S.MEĆE od ženske kako se i pričalo oduvijek. Plju.c sama ćeš i Ostat do kraja života 

Komentiraj...
Vidi sve komentare