Izvadite i narežite na kvadrate koje ćete potom uroniti u čokoladu koju ste rastopili u kokosovom ulju. Gotove kolačiće stavite u hladnjak na deset minuta, i to je to
Vidi originalni članak
Sastojci:
- 1 šalica svježih jagoda, grubo sjeckanih
- 800 g krem sira
- pola šalice šećera u prahu
- 1 šalica šlaga
- 1/3 šalice kiselog vrhnja
- 2 žličice ekstrakta vanilije
- 1 i pol šalica usitnjenih intergralnih keksa
- 6 žlica maslaca, rastopljenog
- 220 g čokolade
- 1 žlica kokosovog ulja
*umjesto jagoda možete staviti i neko drugo voće
POGLEDAJTE VIDEO:
Priprema:
U zdjelu stavite krem sir, šećer i vaniliju pa umiješajte jagode, a potom šlag i kiselo vrhnje. U drugoj posudi pomiješajte izmrvljene kekse i maslac, dok tekstura ne postane poput pijeska.
U veliki protvan stavite masni papir pa na to utisnite mješavinu keksa i maslaca. Na to izlijte smjesu sira i jagoda pa sve ostavite u zamrzivaču dva sata.
Izvadite i narežite na kvadrate koje ćete potom uroniti u čokoladu koju ste rastopili u kokosovom ulju. Gotove kolačiće stavite u hladnjak na deset minuta, i to je to.