To je to što me zanima!

Burek se pravi i od ribe: Ljudi su jako skeptični, ali nakon što ga probaju vraćaju se i traže recept

Ištvan Lakatoš iz Belog Manastira želi vratiti stare običaje i tradiciju, pa tako i jela koja su se nekad konzumirala zbog nedostatka financija. Priprema neobični riblji specijalitet
Vidi originalni članak

Bio sam skeptičan kad sam išao probati burek od ribe, ali znam da se od ribe može pripremiti svašta te da mora biti ukusno ako dobro pripremiš. Išao sam s tim da to mora valjati, probao sam i nisam pogriješio - odmah mi se svidjelo. I od tad sam počeo to pripremati kući, kazao nam je Ištvan Lakatoš koji već nekoliko godina priprema nesvakidašnji riblji specijalitet.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Emilio.Kokić 21.12.2022.

    Pokušaj prodati ovu tezu u Bosni, gdje se zbog samog spominjanja riječi burek i sir u istoj rečenici vadi čakija

Komentiraj...
Vidi sve komentare