To je to što me zanima!

Brzo i jednostavno: Pripremite finu pita od gljiva, špeka i sira

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Šampinjone očistite mokrom krpicom ili kuhinjskim ručnikom kako ne bi upili previše vode te ih posolite tek na kraju da ne bi pustili vodu, savjetuje kuharica Matea
Vidi originalni članak

Za ovu pite kuharica Matea Mandir McConell koristila je kore za štrudlu, no može se upotrijebiti i tanko razvaljano lisnato tijesto.

Cijeli recept sa sastojcima pronađite na Kuhari.com, a inspiraciju za druge kulinarske uspjehe pronađite u našem specijalu Video recepti

U suradnji s kulinarskim portalom Kuhari.com redovito ćemo objavljivati recepte profesionalnih i amaterskih kuhara. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • alladin_1 20.05.2012.

    ma ovo je fakat skupo. dvije vrste gljiva, dvije vrste sira, pa još špek, pa kore..

Komentiraj...
Vidi sve komentare