To je to što me zanima!

Brzi rezanci s kikiriki maslacem

Rezance dodajte u zakuhanu vodu i kuhajte prema uputama na pakiranju. Zatim ih dodajte u posudu s preostalim sastojcima i dobro promiješajte. Servirajte jelo u posudicama ili dubokim tanjurima
Vidi originalni članak

Priprema:

Stavite vodu za rezance u lonac da zavrije. U jednoj posudi pomiješajte sve sastojke, izuzev rezanaca i mladoga luka. Rezance dodajte u zakuhanu vodu i kuhajte prema uputama na pakiranju. Zatim ih dodajte u posudu s preostalim sastojcima i dobro promiješajte. Servirajte jelo u posudicama ili dubokim tanjurima i pospite kolutićima mladog luka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci:

1,5 žlica kikiriki maslaca, 1/2 žlice ribljeg umaka, 1/2 žličice ulja od sezama, 1/2 žličice octa, 1/2 žličice mljevenog chilija,1 češanj češnjaka, 1 mladi luk narezan na tanke kolutiće, 150 g udon rezanaca

RECEPT DANA Isprobajte recept za sočnu i preukusnu pitu od blitve i sira

Broj osoba: 2

Priprema: 20 minuta

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 20.02.2024.

    super

Komentiraj...
Vidi sve komentare