Ako inače volite večerati, a voljeli biste zadržati postojeću težinu ili izgubiti koji kilogram, ovo je posni i fini recept za namaz od bakalara ili oslića koji je i zdrav
Vidi originalni članak
Vrijeme pripreme: 40 minuta
Sastojci:
- 600 g fileta oslića ili bakalara (prema ukusu)
- 1 i ½ dl maslinovog ulja
- limunov sok
- manja vezica peršinovog lista
- 2-3 češnja češnjaka
- sol, papar, ploške prepečenog kruh
Priprema:
U zavrelu slanu vodu stavite kuhati riblje filete.
Kad omekšaju, ocijedite i ohladite.
Ohlađenu ribu stavite u električnu sjeckalicu i dodaje ploške češnjaka, manji dio peršinovog lista, limunov sok, sol i papar.
Miješajte na manjoj brzini uz dolijevanje maslinovog ulja.
Dobivenu pjenicu ohladite, poslužite uz prepečenac i ukrasite listićima peršina.