To je to što me zanima!

Bez kompromisa: Ova 4 znaka zodijaka ne popuštaju partneru

Ako ste pripadnik jednog od ova četiri horoskopska znaka, onda vrlo teško pristajete na kompromise. Nekima je vrlo teško dati prednost tuđim željama nad vlastitima, dok su drugi vrlo tvrdoglavi
Vidi originalni članak

Bik

Bikovi mogu biti prilično odlučni i nepokolebljivi, čak i kada su u pitanju njihove veze. Kompromis može biti prilično težak za njih. Bik jednostavno voli da se stvari razvijaju onako kako oni to žele. Često unaprijed nepokolebljivo ulaze u situacije. Njihova tvrdoglavost obično uzrokuje da njihovi partneri prekinu komunikaciju.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lav

Sa svojim ponosom Lav je težak partner za traženje kompromisa i sklapanje dogovora. Imaju različite metode rješavanja situacija, a protivljenje tim načinima može učiniti da se osjećaju manje zadovoljnima.

Lavovima je zapravo teško dati prednost tuđim potrebama ispred vlastitih. Čvrsto vjeruju u ono što misle i učinit će sve kako bi nahranili i održali svoj preveliki ego.

Škorpion

Škorpioni imaju tendenciju držati se svojih odluka, čak i kada se radi o romantičnim vezama. Obično je njihova tvrdoglavost posljedica njihove potrebe za stabilnošću i fobije od promjena, zbog čega teže postižu dogovore i kompromise. Oni su nepokolebljivi i ne petljaju s mijenjanjem svojih ideala i procesa razmišljanja ni za koga. 

MANJAK OSJEĆAJA Emocije, što je to? Horoskopski znakovi hladni poput sante leda

Vodenjak

Kao postojan horoskopski znak, Vodenjak sigurno može biti tvrdoglav. Vjeruju da je to što ostaju čvrsti ono što ih čini jačima i dominantnijima u vezama, a na taj način uspostavljaju kontrolu u svojoj zajednici ne vodeći računa o partnerovim potrebama.

Zbog nespremnosti da promijene svoj pristup, oni također djeluju hladno i arogantno u odnosima, piše Pinkvilla.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • škorpion1980 25.05.2024.

    Ne moram ni čitat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare