To je to što me zanima!

Bez crvenila i iritacije: Evo kako zaštiti bedra tijekom vrućina

Donje rublje i odjeća od pamuka može spriječiti moguću iritaciju, pa birajte prozračne i prirodne materijale. Redovito hidrirajte kožu, a malo vazelina nakon nanošenja hidratantne kreme super će štititi kožu izvana
Vidi originalni članak

Iritaciju bedara ljeti mogu uzrokovati vrućina, znoj, vježbanje te uska odjeća. Trljanje dovodi do crvenila, peckanja, pa i boli. Da biste to spriječili, nemojte nositi preusku odjeću. Ispod haljine odjenite kratke hlače u boji kože koje se neće vidjeti.

Najbolje je izabrati one iz trgovina za donje rublje. Neka vam koža bedara bude suha i čista i tuširajte se odmah nakon vježbanja. Malo baby pudera na unutrašnju stranu bedara odlična je preventiva znojenju, pa time i trljanju bedara.

PAZITE NA RAZLIKU U TEMPERATURI! Pravilno hlađenje automobila: Nakon paljenja otvorite sve prozore i odmah upalite klimu

Donje rublje i odjeća od pamuka može spriječiti moguću iritaciju, pa birajte prozračne i prirodne materijale. Redovito hidrirajte kožu, a malo vazelina nakon nanošenja hidratantne kreme super će štititi kožu izvana. Možete isprobati i roll-on dezodorans, koji je dobro ujutro nanijeti na unutarnju stranu bedara.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare