To je to što me zanima!

Baš su nestašni: 4 horoskopska znaka s 'najprljavijim' mislima

Kada je riječ o astrologiji, svaki horoskopski znak ima svoje jedinstvene osobine. Neki su poznati po svojoj inteligenciji, drugi po svojoj kreativnosti, a neki po tome da im je uvijek ista stvar na pameti
Vidi originalni članak

Ovan

Ovan je poznat po svojoj smjelosti i odvažnoj prirodi. Ovaj vatreni znak uvijek je spreman za izazove i voli riskirati. Kada je riječ o njihovoj 'zločestoj' strani, Ovan nije ništa drugačiji. Imaju bujnu maštu i ne boje se istražiti divlju stranu života. Njihova spontana priroda čini ih uzbudljivima i nepredvidivima, uvijek spremnima začiniti stvari.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dualnoj prirodi i izvrsnim komunikacijskim vještinama. Pod vladavinom Merkura, znatiželjni su i vole istraživati ​​nove ideje. To se odnosi i na njihovu 'zločestu' stranu. Blizanci imaju razigran um i uživaju u flertu i zadirkivanju. Njihova duhovita zafrkancija i razigrana priroda čine ih neodoljivima. Ako tražite nekoga tko vas može zabaviti i zaintrigirati, Blizanac je pravi izbor.

SUOČITE SE S PROBLEMIMA Neptun se kreće retrogradno od 2. srpnja do 7. prosinca i donosi totalni kaos - za ovih 5 znakova

Škorpion

Škorpioni su poznati po svom intenzitetu i strasti. Pod vladavinom Plutona, ovaj vodeni znak je sav u znaku dubine i transformacije. Kada je u pitanju njihov 'prljavi um', Škorpioni su bez premca. Imaju snažnu seksualnu energiju i duboko su znatiželjni o misterijama života. Njihova intenzivna priroda znači da uvijek traže dublje veze, i emocionalne i fizičke. Škorpioni se ne boje uroniti u tabu i istraživati ​​nepoznato.

PUTEVI SRCA I ZVIJEZDE Ako im to napravite - gotovo je: Evo zašto svaki znak Zodijaka prestaje vjerovati u ljubav

Strijelac

Strijelac, kojim vlada Jupiter, znak je avanturista. Uvijek su u potrazi za novim iskustvima i vole istraživati ​​svijet. Ovaj avanturistički duh proteže se i na njihovu 'zločestu' stranu. Strijelci su otvorenog uma i vole eksperimentirati. Imaju bezbrižan stav i ne boje se riskirati. Njihova razigrana i pustolovna priroda čini ih vrlo zabavnim, piše Astrotalk.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • striborr 02.07.2024.

    Moje misli svaki put operem i umijem!

  • Marks1984 02.07.2024.

    nonsens

  • ptah 02.07.2024.

    ako vjeruješ da te datum rođenja definira kao osobu, tvoje sklonosti kao i sposobnosti, ne znam čemu uopće ići u školu, kad si određen za nešto. ajoj, pa to vjeruje sva današnja 'omladina', uvjerena da njih čeka med i mlijeko, bez da se trebaju truditi, to malo što naprave gazda u firmi im treba par mjeseci zahvaljivati na tom remekdjelu.... a ovo, najprljavije misli... što su po horoskopu političari?

Komentiraj...
Vidi sve komentare