To je to što me zanima!

Balkanska veganska kuharica: 'Sarma i ćevapi od tofua, soje i sjemenki su isto jako fini...'

Jela poput ćufti, musake, begove čorbe ili pljeskavica prilagodila sam i 'veganizirala' koristeći tofu, sojine komadiće, bademe i suncokret, objašnjava Slovenka Jelena, autorica jedinstvene vege kuharice
Vidi originalni članak

Prijatelji i obitelji s malom djecom često nas pitaju što jedemo i kako pripremamo hranu. Htjeli smo podijeliti zdrave recepte i trikove s drugima te pokazati što je sve moguće napraviti bez mesa i životinjskih proizvoda, potaknuti ljude da isprobaju vegansku hranu. Tako se rodila ideja o predstavi balkanskih jela koja se temelje na biljnoj osnovi, spajajući naizgled nespojive pojmove: Balkan i veganstvo. Tako je nastala kuharica 'Balkan Vegan' s 55 recepata, priča nam Jelena Cvetković Šarkanović, autorica jedinstvene zbirke recepata na ovim prostorima.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • fila20 17.10.2024.

    Vise vjerujem onome sto je roktalo prije tanjura

  • wetwetwetwetw 17.10.2024.

    sramotno je da se dozvoljava naziv ćevapi i sarma za nešto čemu nedostaje temeljni sastojak i ćevapa i sarme - meso!

  • Oštrica 17.10.2024.

    Fino ko I sve vegansko, za baciti u smeće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare