To je to što me zanima!

Bakalar pripremite na Badnjak: Riba kraljevskog okusa bila je jelo siromaha, ali i bogatih

Vlasnici obiteljskog obrta Baccala della mamma i chef Stiven Vunić iz konobe Zijavica otkrili su nam zanimljive varijacije delicija od bakalara. Riječ je o vrhunskoj ribi koja ima i zanimljivu povijest
Vidi originalni članak

Svi imaju određeni raspored kojeg se drže u vrijeme blagdana, a posebno na Badnjak. Uz slatkaste mirise pripremanja kolača koji se šire kuhinjom, kod mnogih se u jednom loncu obavezno krčka bakalar, koji se namakao barem tri dana. Tradicija je to koja se ne mijenja godinama.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luna777 25.12.2022.

    A danas je bakalar manje više jelo bogatih, jer je preko 300 kuna za kg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare