To je to što me zanima!

Ana Gruica: I ove godine trčim za sve oboljele od raka dojke!

Utrka Race for the Cure je najveći europski sportski događaj za zdravlje žena. Pomaže organizacijama i bolnicama za borbu protiv raka da prikupe sredstva i podignu svijest, a u Splitu je podržava i Ana Gruica
Vidi originalni članak

Drugu godinu za redom podržavam ovu akciju. No ovu godinu sam se, skupa sa svojim sinom Maratom, i cijelim svojim #teamnenormalni koji već sada broji preko 40 članova odlučila, ne samo otići na trku, nego i istrčati samu etapu. Pozdravljam svaku, ali svaku inicijativu humanitarnog karaktera jer došlo je vrijeme kad je humanost jedino što nam je preostalo kao odgovor ovom okrutnom svijetu. Na taj način imamo jedinu šansu svojoj djeci ostaviti ljepši svijet, rekla nam je Ana Gruica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utrka Race for the Cure je najveći europski sportski događaj za zdravlje žena. Pomaže organizacijama i bolnicama za borbu protiv raka da prikupe sredstva i podignu svijest. Trka će početi 6.10. u 11 sati na splitskoj rivi.

PREVENTIVA JE VAŽNA Ovo su rani znakovi raka dojke

Prijaviti se možete u Anin tim: Prijavite se na moj link na Instagramu, upišite KOD :3ACB1203 i simboličnom uplatom od 10 eura postajete ekipe. Sredstva skupljena na ovogodišnjoj utrci u Splitu namijenjena su kupnji mobilne mamografije i scalp cooling uređaja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare