To je to što me zanima!

Alternativne tjestenine sve su popularnije, a stručnjaci kažu da su nutritivno puno zdravije

U želji da prehranu obogate nutritivno kvalitenijim zamjenama, klasičnu tjesteninu od bijelog brašna neki danas zaobilaze i radije kupuju alternativne inačice
Vidi originalni članak

Tjestenina od heljde, riže ili soje na policama naših trgovina nije novost, no mnogima se teško snaći u bogatstvu okusa i boja kako bi odabrali proizvod najprikladniji za svoje potrebe. Nutricionistica Miroslava Bernat ističe kako je tjestenina neizostavan prehrambeni proizvod, no prednost ipak valja dati cjelovitim žitaricama.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare