To je to što me zanima!

3 skrivene funkcije automobila za koje sigurno prije niste znali

Kako tehnologija ide naprijed, tako i naši limeni ljubimci imaju sve više opcija od kojih neke ne znamo, stoga ih treba otkriti i koristiti, vrlo su praktične
Vidi originalni članak

Kako vozila s modernom tehnologijom postaju sve kompliciranija, novim se automobilima dodaje više značajki. Ako ste nedavno nadogradili ili kupili novi automobil, možda imate ove napredne i praktične funkcije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Qiao Xiao Chequan je auto-influencerica na TikToku (@chequanxiaoqiao) te otkriva niz trikova.

Mnogi automobili sada imaju ključeve s transponderima - poznate i kao 'ključevi s čipom' - a Qiao kaže da ako ne možete pronaći svoje vozilo na parkiralištu, pametni ključ može obaviti posao umjesto vas.

@chequanxiaoqiao Does your car have this magical feature? #carsafety #mechancial #automobile #car #skills #tips #carsoft ♬ 原聲 - Chequanxiaoqiao

Kaže da treba 'pritisnuti tipku za zaključavanje na ključu i oglasit će se sirena automobila'.

- Sada možete lako pronaći svoj automobil na temelju smjera zvuka - dodala je.

Njezin drugi savjet je za one koji se brinu da im vrata automobila nisu dobro zatvorena nakon što su ga ostavili u parkiralištu.

JAKO SU SRETNI Žive na jahti: 'Dali smo otkaz da bi uživali s djecom u Grčkoj'

- Morate pritisnuti gumb za zaključavanje na ključu. Ako se sirena automobila ne oglasi, to znači da vrata nisu dobro zatvorena - izjavila.

Također je rekla da nakon što zaključate automobil i odete, ako vam netko pokuša otvoriti vrata ili ako ga netko gurne, upalit će se alarm, piše The Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Denis Denis 04.06.2024.

    Antonio, uzmi Carly i aktiviraj.

  • Car Antonijo 17.05.2024.

    jeoooo.a moj ne svira!sta cemo sad ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare