To je to što me zanima!

10 top recepata s kruškama: Sljubite ih s gorgonzolom, čokoladom ili svinjetinom

Za kuhanje se može odabrati svaka sorta krušaka pod uvjetom da su plodovi tvrdi i nisu prezreli, najbolje sorte su comice te bijela i crvena viljamovka
Vidi originalni članak

Kruške su omiljeno jesensko voće trpko-slatkasta okusa s kojima možete spremati razna jela, ali i pića. Odlično idu u slatko-slanim kombinacijama, a s njima možete spremati meso, juhe i prefine deserte. Inače, kruške sadrže najslađi prirodni šećer, levulozu, a zbog sočnosti i slatkoće ponekad se koriste umjesto zaslađivača. Prilično su siromašne kalorijama, a bogate vlaknima, zbog čega snižavaju kolesterol.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • HRFiume 13.09.2024.

    ....hahahahaha...🤣🤣

  • mars7 12.09.2024.

    Fino

Komentiraj...
Vidi sve komentare