To je to što me zanima!

10 načina kako najlakše kuhačom 'obarati s nogu'

Kuhanjem se zavodi, ali se i lako razotkrivaju navike te na površinu izlazi sve što ljubavnici jedno drugom na početku prešućuju
Vidi originalni članak

RIJEŠITE SE PRITISKA ZA ŠTO BOLJI DOJAM
Kako biste ostavili što bolji dojam, budite opušteni i smireni. Ne činite prvi spoj još stresnijim trudeći se pripremiti što složenije jelo. Naravno da će primijetiti hranu, ali pozornost će ipak usmjeriti na vas.
 
RASPITAJTE SE O OMILJENOM JELU
Za prvi spoj kod kuće pokušajte saznati koji mu je omiljeni restoran, što najviše voli jesti te je li alergičan na neku hranu. Ne morate pripremiti njegovo omiljeno jelo, ali važno je da primijetite što voli.

ČAK I PROPALO JELO DOBRO JE ZA VEZU
Pri odabiru jela za večeru imajte na umu nešto što možete zajedno pripremiti. Neka bude zanimljivo, a možda i naučite nešto novo. Čak i ako jelo ispadne loše, imat ćete se čemu smijati na sljedećem spoju.

PREMA DESERTU SE VIDE PRAVE NAMJERE
Zamolite ga da donese desert ili predjelo. Osim što će se osjećati potrebnim, otkrit ćete koliko mu je stalo do veze. Ako donese sanduk piva, znat ćete što pripremiti sljedeći put. Možda ništa...

KUHANJE "OTVARA" TEME ZA RAZGOVOR
Što god da pripremate, trebali biste imati više tema za razgovor od uobičajenih pri upoznavanju. Dok umačete meso ili povrće u razne umake, imate o čemu razgovarati, a i nećete biti pretjerano nervozni.


IZBJEGAVAJTE HRANU KOJA SE TEŠKO JEDE
Teško je jesti špagete i mesne okruglice dok pokušavate zadiviti nekoga na prvom spoju, ali ako pokušate jesti štapićima za kinesku hranu, smijeh i zabava su zajamčeni, pogotovo ako su vilice u blizini.

PRIPREMAJTE MALE ZALOGAJE I UŽIVAJTE
Ako niste sigurni što pripremiti, isprobajte nešto jednostavno i zanimljivo. Postavite razne vrste sireva, maslina, kruha i mesa na stol i zajedno pravite slasne zalogajčiće.

NEMOJTE KUHATI KOMPLICIRANA JELA
Bilo da je riječ o prvom ili desetom spoju, nemojte “zaglaviti” u kuhinji. Pripreme obavite prije kako biste mu posvetili što više vremena, a može vam i on pomoći.

DAJTE I NJEMU DA POMOGNE U KUHINJI
Uvijek je dobro znati kako se partner snalazi u kuhinji prije nego što veza postane ozbiljna, tj. je li pokraj vas ili bježi što dalje. Ne želite valjda biti jedini u vezi koji će znati gdje se što u kuhinji nalazi.

BIT IZLAZAKA NIJE U HRANI NEGO U VAMA
Najmanje je važno kuhate li večeru kod kuće ili jedete u restoranu na prvom spoju. Od hrane je puno važnije imate li o čemu razgovarati, je li vam zabavno zajedno te osjećate li se ugodno s njim.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare