To je to što me zanima!

Kuharica Prirodno bez glutena uz bio&bio radionice kuhanja

Jadranka Boban Pejić, prvo ime zdrave prehrane u Hrvatskoj, autorica je nove knjige pod nazivom Prirodno bez glutena u izdanju Planetopije
Vidi originalni članak

Prehrana bez glutena sve je popularniji način prehrane diljem svijeta. Ovaj nutricionistički trend ujedno je i podsjetnik o nužnosti detoksikacije organizma od sveprisutnog glutena. Knjiga Prirodno bez glutena je pravi mali zbornih korisnih savjeta o zdravom načinu života, savjetima za pravilnu i cjelovitu prehranu uz brojne ukusne bezglutenske recepte.

 Saznajte sve o bezglutenskoj prehrani uz autoricu knjige Jadranku Boban Pejić na predavanju koje će se održati u srijedu 10.12. u 19h u dvorani Makronova centra Ilica 11.

Sve koji žele naučiti pripremati hranu bez glutena pozivamo na bio&bio radionice u zagrebačkoj Makronovi po promotivnoj cijeni od 79 kn. Radionice će zbog velikog interesa biti održane u tri termina: 12.12.; 16.12. i 17.12.2014. u vremenu od 17-19h

 Predbilježbe i informacije na 01 4847 119 info@makronova.com

Idi na 24sata