To je to što me zanima!

Planovi Zorana Milanovića uvijek su bili proporcionalni nemogućnostima da ih ostvari

NOVI EXPRESS Pored njega, Ivo Sanader je mogao vladati i dan danas. Samo je on mogao izvesti manevre pomoću kojih je Božo Petrov predao vlast Karamarku
Vidi originalni članak

Kad je skinuo sako, ispružio noge bolne od obilaska raskošnog imanja u selu Bakinci pored Banje Luke i nazdravio svom domaćinu, članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske, Miloradu Dodiku, Zoran Milanović je slobodno mogao proglasiti početak posljednje faze političke operacije u kojoj je, kao i u mnogima prije, uspješno pomogao svojim protivnicima.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • 28.09.2022.

    A da se za promjenu počne brinuti o stanju u državi, nekim promjenama ove tuge i jada.

  • Zagy91 27.09.2022.

    Lik je sam sebi najveća faca…

  • Luna777 27.09.2022.

    Istinu govoreći, Milanović je već dozlogrdio sa spominjanjem BiH baš na svakom intervjuu, da se barem toliko brine za siromaštvo u RH, za nestanak milijardu kuna, za lopovluk na dnevnoj bazi, ali NE, tu se šuti, okreće glavu. Ionako je manje više gro Hercegovaca prešao granicu Hrvatske, imaju dvojno državljanstvo, i u Zagrebu se smjestili na svim važnijim, visokopozicioniranim radnim mjestima. Eto i trećeg člana Uprave INE je Plenković imenovano i taj je ni više ni manje (opet) Hercegovac, tako vele. Pa zar mi doista nemamo sposobne, pametne mlade ljude? Kao što rekoh, posvetite se više zemlji u kojoj živite, kojoj ste predsjednik ili premijer. Znam da će se sad sjatiti mnogi komentatori na mene, ali ovo bavljenje naših najviših dužnosnika Bosnom i Hercegovinom više nego Hrvatskom, mi je više dozlogrdilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare