Kako je biti poduzetnica i živjeti od YouTube-a i društvenih mreža, koliko posla stoji iza videa te koji je najbolji ljetni make up, sve su to teme kojih smo se kroz druženje dotakle. Maša je izuzetno radišna i neiscrpno inovativna.
Za recept smo odabrale lakše ljetno jelo: bulgur s povrćem koji se može jesti kao topli prilog ili hladna salata te marinirane pečene otkoštene pileće zabatke. Čak se i Buda sretno oblizao i odobrio jelo.
Sastojci:
- 500 g bulgura
- 200 g mrkva
- 200 g brokula
- 200 g tikvica
- Pušlek svježeg peršina
- 0,25 l maslinovo ulje
- 4 limuna
- 4 otkoštena zabatka
- Dimljena slatka paprika
- Sol, papar
- 1 glavica češnjaka
Postupak:
1. Otkoštene zabatke marinirati u maslinovom ulju sa solju, paprom I dimljenom paprikom. Prekriti folijom i pustiti u frižideru 20 minuta.
2. Oguliti i nasjeckati povrće, posoliti, nauljiti i popariti te staviti u pećnicu na 30 minuta 180 Celzijevih stupnjeva.
3. Staviti peći meso na istu temperature 30 minuta.
4. Zakuhati vodu sa solju ubaciti bulgur i pustiti da nabubri.
5. Nasjeckati svježi peršin i mentu te naribati 2 češnja češnjaka i koricu 2 limuna.
6. Pomiješati bulgur s povrćem, biljem, malo maslinova ulja i sokom 2 limuna.
7. Servirati piletinu uz bulgur.