To je to što me zanima!

John McEnroe je bio u pravu: Hrvate ne pozivajte u Englesku

Kao što su u Velikoj Britaniji padali Carlos Moya, Marat Safin, Tim Henman i Patrick Rafter, tako su padali Boca Juniorsi, Arsenal te dva puta Milan...
Vidi originalni članak

Želite li napraviti sra... u Engleskoj, samo dajte pozivnicu Hrvatima i postavite ih na glavni teren. Eto vam sra..., rekao je John McEnroe nakon što je Goran Ivanišević s pozivnicom osvojio Wimbledon, a Ivo Karlović nakon 36 godina u 1. kolu izbacio branitelja naslova Leytona Hewitta.

Ne znam zašto, ali čini se da su se Englezi opet zaželjeli sra... i razmišljajući kome uručiti pozivnicu za Nike Premier Cup odlučili se za - Hrvate!

Ajde, taj turnir igra 8000 momčadi, pa neće baš oni dogurati do kraja...

Jer, ne znam, znate li, Dinamo je u hrvatskom izdanju turnira izgubio od Trnja i ostao bez puta u Manchester. No onda su iz Porta javili da su u nekakvim problemima i da neće na turnir. E, tu sad upadaju Hrvati. Kao što rekoh, ne slušaju McEnroea, uručili nam ljudi pozivnicu i prvi preduvjet za uspjeh bio je ispunjen. No zaboravili su i na drugo pravilo, ono o glavnom terenu. A gdje ćete veće pozornice od Old Trafforda. I postavili nas na Manchesterov travnjak. I kao što su na engleskoj travi padali Jonsson, Moya, Roddick, Safin, Rusedski, Henman i Rafter, tako su padali prvaci Kine, Koreje, Boca Juniorsi, Arsenal, dva puta Milan... Tako je to. Kad jednom krene, onda ne prestaje.

Otišli su skromno, skromno su se i vratili. S licitarskim srcem obješenim o vrat, šalom “Nema predaje” i natpisom “We did it”. Prevedeno, uspjeli smo. Pa neka još netko kaže da ne vjeruje u onu “Per aspera ad astra”. Dobro, nije baš išlo preko Trnja. Od njih su izgubili. Ali svejedno došli do zvijezda. Najsjajnijih na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • IK22 20.08.2013.

    Koje Trnje? o.O

  • petar ll 19.08.2013.

    naj losij igrac koji je doso na otok u posljednji 200 godina je hrvat BALABAN.

  • prtinja03 12.08.2013.

    Kod ovog slučaja triba samo reći jednu riječ:veličanstveno+bravo dečki....bez obzira za koga navijate i koga koliko volite ovo je jako velik,ogroman uspjeh i bravo za sve u stručnom timu Dinama.....navijam za Hajduk ali je ovo je za sve pohvale...BRAVVVOOO....

Komentiraj...
Vidi sve komentare