To je to što me zanima!

Kafić za mačke? Bezveze... Ovo je nešto sasvim novo

U ovom kafiću svi su prihvaćeni pa tako vlasnici mogu bez ustručavanja uživati u nekom napitku dok se njihovi glodavci ili gmazovi druže s pripadnicima svoje vrste
Vidi originalni članak

U posljednje vrijeme u raznim dijelovima svijeta otvaraju kafiće za ljubitelje mačaka, pasa, kunića. No za ovakav kafić još nismo čuli. U ovaj prostor u Hanoiju, glavnom gradu Vijetnama, na sok ili kavu mogu doći vlasnici paukova, guštera, zmija, štrakora, miševa, ježeva, naravno zajedno sa svojim ljubimcima.

U ovom kafiću svi su prihvaćeni pa tako vlasnici mogu bez ustručavanja uživati u nekom napitku dok se njihovi glodavci ili gmazovi druže s pripadnicima svoje vrste.

Pet Cafe je otvorio Nguyen Minh Nghia koji obožava ovakve neobične kućne ljubimce. Sve svoje životinjice smjestio je u kafić i posjetiteljima dozvoljava da se poigraju s njima. Neki se začude koliko su takve životinje zapravo prijateljski raspoložene, a čini se kako je Pet Cafe baš ono što su stanovnici Hanoija dugo čekali.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • twinsi2 03.04.2014.

    Sviđaju mi se te iguane pa i zmijice i vjeverica,ali na pauka sam se brrr naježila,a bome nije trebao niti onaj miš ala pantegana:)))I da bolje nego ono sa mačkama:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare