To je to što me zanima!

Žena mu poslala ovu fotku: 'Čim je vidio detalj, tražio je razvod!'

Supruga mu je poslala svoju fotografiju staru nekoliko godina, ne znajući kakve će probleme izazvati... Preplavio ju je 'val nesigurnosti'...
Vidi originalni članak

Amerikanac James bio je odvojen tjedan dana od supruge pa ju je zamolio da mu pošalje fotografiju. Pohađao je poslovne seminare i jako mu je nedostajala, piše Trovchet. 

'DEČKI JE OPSJEDAJU' Milica iz Novog Sada je hit zbog prezimena: Ljudi mi ne vjeruju!

Supruga mu je poslala svoju fotografiju staru nekoliko godina, ne znajući kakve će probleme izazvati... Preplavio ju je 'val nesigurnosti' i ta je fotografija, inače nastala u automobilu, bila iz vremena kada se osjećala samopouzdanije.

No, nije skužila da se u odrazu na prozoru vidi silueta njezinog bivšeg dečka. 

James je isprva bio oduševljen, no ubrzo je uočio taj detalj... 

Bio je zbunjen i šokiran. Ishitreno je reagirao i odmah nazvao svog odvjetnika da ga uputi oko brakorazvodne parnice. Rachel je primijetila da joj suprug ne odgovara na poruku i shvatila kako je ishitreno poslala staru fotografiju. 

Suprug ju je ubrzo nazvao i optužio za prijevaru. Rachel je, kako piše Trovchet, drhtavim glasom objašnjavala da se osjećala usamljeno i nesigurno te je zbog toga poslala stariju fotografiju. 

Odlučili su otvoreno razgovarati o svojim osjećajima, nesigurnostima i važnosti komunikacije u braku.

Incident nastao iz nesporazuma postao je prekretnica za Jamesa i Rachel. Odlučili su se izravno suočiti s problemima u braku i otišli na terapiju.

Neki su korisnici društvenih mreža sumnjičavi prema fotografiji i priči pa tvrde da ju je par izmislio samo kako bi došao u medije. Pogledajte i procijenite sami...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ucjena 11.07.2024.

    Sad je vidi što je bila prije a prodala se kao, ti si mi drugi, nije jedina,e dana imaju brojač

  • dicmla 09.07.2024.

    Svaki krivaci koji je trazit ce izlike pa tako i sad.

  • ibezan 09.07.2024.

    Ma ja uoce nisam shvatila clanak

Komentiraj...
Vidi sve komentare