To je to što me zanima!

Stavila kameru u svoj frizerski salon. Muškarci čekaju u redu za frizuru. Nitko ne zna zašto

Pamellachka je rodom iz Kazahstana, a na društvenim mrežama se proslavila makeoverima i savjetima za ljepotu i šminku. Mušterije dočekuje u izazovnim kombinacijama...
Vidi originalni članak

Jedan pogled na njen Instagram profil i odmah će vam biti jasno zašto muškarci u redovima stoje pred Pamellachkinim frizerskim salonom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pravog imena Aigerim Bekzhan, Pamellachka je rodom iz Kazahstana, a postala je popularna na Instagram zbog svojih makeovera i beauty tutorijala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pamellachka (@pamellachka_pamellachka)

Ima više od 265 tisuća pratitelja, a redovito ih časti svojim seksepilnim modnim kombinacijama, recenzijama beauty proizvoda i make-up tutorijalima.

@pamellachka

 

♬ оригинальный звук - Pamellachka

Na TikToku i YouTubeu voli se pohvaliti i videima iz frizerskog salona, gdje svoje mušterije dočekuje u izazovnim odjevnim kombinacijama. Ispred salona se stvaraju redovi, a prednjače muškarci koji žele da ih uređuje upravo zanosna Pamellachka.

@pamellachka

 

♬ оригинальный звук - Pamellachka

Pamellachkina neto vrijednost procjenjuje se na oko 500 tisuća dolara, što je prilično impresivno s obzirom na to da je još vrlo mlada. Značajan dio prihoda ostvaruje putem suradnji s brendovima, sponzoriranim sadržajem i marketingom na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: ŠEBALJ O BICIKLISTIMA

Idi na 24sata

Komentari 18

  • petarpan242 21.04.2023.

    ovoj je dovoljno da zna oprati kosu

  • habanero 19.04.2023.

    Mrrrrrnjnjaaauuuuu

  • 19.04.2023.

    Jel ovo asocira na nešto

Komentiraj...
Vidi sve komentare