To je to što me zanima!

Vučić primio kralja Mswatija III. pred kojim plešu gole djevice. Ima 16 supruga i 45 djece

U tradiciji je Esvatinija da se kralj oženi ženom iz svakog plemena kako bi 'učvrstio veze' sa svim dijelovima zemlje...
Vidi originalni članak

Kralj Esvatinija, Mswati III. (56), došao je u petak navečer u službeni posjet Srbiji. Na aerodromu Nikola Tesla dočekao ga je potpredsjednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Kralj će u Srbiji boraviti do 22. listopada, a očekuje se da će sastati s najvišim državnim službenicima, pišu srpski mediji. 

POLITIKA Istraživanje: Povjerenje u Vučića ima 48% građana Srbije

U subotu ga je u 10.45 primio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. U 11.20 bio je sastanak delegacija Srbije i Kraljevine Esvatini predvođenih Vučićem i kraljem, a u 12 sati bila je ceremonija potpisivanja sporazuma, piše Blic.rs. 

Mswati je prijestolje preuzeo od svog oca Sobhuza II. prije više od četiri desetljeća. Sobhuza je vladao 83 godine, što je najduža zabilježena vladavina jednog monarha na svijetu. Sobhuza II. zagovarao je jedinstvo i rasnu jednakost u zemlji i uspio je očuvati Esvatini kao otok mira u uzavreloj Africi.

Sobhuza je imao 70 žena, 210 djece i 1000 unuka. Mswatijeva majka, prema pričama, bila je sluškinja u palači koja je zapala za oko kralju i iskoristila je situaciju kako bi svom sinu osigurala prijestolje.

I Mswati poput oca, uživa u ženama, pa svake godine na tradicionalnom plesu Umhlanga traži nove potencijalne supruge među desecima tisuća djevica koje polugole plešu za njega. Kralj trenutno ima 16 žena i 45 djece. 

AKCIJA EUROPOLA I SRBIJE VIDEO U Srbiji uhitili plaćenog ubojicu: On je 2021. maskiran u starca ubio sina bivšeg mafijaša

Kad je epidemija side u Esvatiniju izmakla kontroli, Mswati je zabranio seks mlađima od 18 godina, a onda sam sebi skočio u usta kad je za 9. ženu uzeo 17-godišnjakinju. Nju je kupio jednom kravom.

Samo dvije godine nakon toga poželio je još jednu ženu, ovog puta 18-godišnjakinju, koju je ukrao iz škole. Njezina majka pokrenula je tužbu, ali je na kraju odustala. Prije nego što djevojka ili žena postane kraljeva supruga mora ostati trudna kako bi dokazala da može nositi nasljednika. U tradiciji je Esvatinija da se kralj oženi ženom iz svakog plemena kako bi 'učvrstio veze' sa svim dijelovima zemlje. 

Iako je narod siromašan, glad nije njihov najveći neprijatelj već sida. Prema službenim podacima, trećina odraslih u Esvatiniju inficirana je HIV-om, što je najveći postotak na svijetu. Prosječni životni vijek je 37 godina.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ludi marko 19.10.2024.

    videl je čubija na tv-u i odmah ga se poželio

  • Tigarmijau 19.10.2024.

    On samo misli da su djevice, ko u Ace Venturi

  • dobar loš zao No1 19.10.2024.

    Jeli Vučić plesao gol pred njim..😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare