To je to što me zanima!

VIDEO Zaprosio je curu u ringu pred 20.000 ljudi, ona šokirala: Što si radio s glumicom u sobi?!

Gomila je zviždala, jedan muškarac ju je pokušao zaliti vodom. U snimci koju je kasnije objavio na svom Instagram profilu, negirao je optužbe o prevari...
Vidi originalni članak

Teško je imati lošijih 15 minuta od ovog MMA borca ​​iz Češke, koji je izgubio borbu i odbijena mu je bračna ponuda ispred 20.000 vrištećih obožavatelja, piše New York Post. 

Lukasa Bukovaza djevojka je optužila pred svima i da ju je varao. Neugodan trenutak snimljen je prošlog vikenda na turniru Clash of the Stars u Češkoj. 

NEOBIČAN PRIZOR VIDEO Sila ne pita! Obnavlja se crkveni toranj u Karlovcu, na vrh skele postavili kemijski wc

POGLEDAJTE VIDEO:

@blacksaiil1 Un combattant de MMA a proposé à sa petite amie après une défaite et a été rejeté devant 20 000 fans 🥺💔😳#ufc #viral #fypage #mmafighter #foryou #mariage #triste #ko #boxe #fighter #CapCut ♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) - Paloma Faith

- Nakon svega što se dogodilo, vjerojatno ne. Ne bih rekla. Prevario si me s Nikolom Lauberovom, porno glumicom, u hotelskoj sobi - odgovorila je djevojka na njegovu prosidbu.

Gomila je zviždala, jedan muškarac ju je pokušao zaliti vodom. U snimci koju je kasnije objavio na svom Instagram profilu, negirao je optužbe o prevari.

'Dva poraza u dvije minute', bio je jedan od komentara razočaranih obožavatelja. 

Sve je inscenirano?

Video je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama. 

Međutim, čini se da je incident s prosidbom zapravo bila 'promocija' nadolazeće borbe. Djevojka je otkrila na društvenim mrežama da s MMA borcem nije već nekoliko mjeseci i da ima drugog partnera, piše Daily Mail. 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • đovanoti 25.06.2024.

    papak

Komentiraj...
Vidi sve komentare