To je to što me zanima!

VIDEO Urnebes u Dalmaciji: Koka se vozila uz staklo u busu, a svi se pitaju je li platila kartu

Na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca osvanuo je video u kojem se u autobusu kod vozača vozi kokoš
Vidi originalni članak

Urnebesna snimka autobusa u Dalmaciji u kojem se kokoš vozi uz vjetrobransko staklo širi se društvenim mrežama, a kako prenosi Zadarski.hr, snimka je navodno nastala u busu na liniji Drage-Zadar.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kokoš mi na šajbi sidi! Znaš što? Ja liniju s ovakvim neredom neću vozit! - može se čuti vozača na videu koji je objavila Facebook stranica Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, a komentari su urnebesni.

'Tko zna jel' platila kartu?', 'To koka štanca karte na ulazu', 'Žao mi je što se ne vozim autobusom radi ovakvih scena', 'Ovako javno prevoze koku, gdje je policija?' - samo su neki od brojnih komentara na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Sanja1962 01.06.2021.

    ma koji kaos...kaj se meni desilo... muž pakira, čisti auto za put na more... par puta koka ulazi u njega, a ona se ponosito vraća... dok je očistio, idem ja 7/8 km do pumpe da napunim gorivo kad netom pred pumpu , stoji na zadnjem sicu nepozvan gost, koka... ženska gleda sva srreetna kud ja to nju vozim, a ja u šoku, niti mi se vraćat... a kaj sada idem natočit pa doma ju izbacimo... kad jedan čovjek me upita: smijem li slikati, a ja onak koji k... ce mene slikat... (pomislh) on veli da netko ima nekakvog kućnog ljubimca, ali kokoš još nije vidio... naravno slikao ju... i sad mi ju istovarimo doma, kad  mi ispakiravamo stvari i, treći dan, muž ide po patike, kad ono hmm... jaje unutra, ah...Srećom najprije je pogledao da nema papirić... ah moglo biti kajgane :(

  • Dalmatinska ribica 26.05.2021.

    Ovo je super!!! 😀 Ja sam 7 godina švercala kućnog ljubimca - pticu u autobusu na relaciji dugoj 10 sati, na sreću uvijek je  šutjela jer nije voljela biti u gajbi, to mogu priznati sada kad više nije živa...  😪

  • Andjelica 26.05.2021.

    Jadna koka nitko se za nju nije pobrinuo ali su zato škrti dalmoši odmah pitali da li je platila kartu fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare