To je to što me zanima!

VIDEO U svojoj kupaoni otkrila tajni stan, uzela je čekić i ušla: 'Ovo je kao u drugoj dimenziji'

Žena iz New Yorka je sve snimila i objavila na društvenoj mreži Tik Tok, a video je pogledalo više milijuna gledatelja. Njezino iskustvo uspredili su s filmovima poput Parazita i Candymana
Vidi originalni članak

Nevjerojatan prizor snimila je djevojka iz New Yorka kada je iza ogledala u svojoj kupaonici pronašla čitav trosobni stan.

POGLEDAJTE VIDEO

Samantha Hartsoe jedan dan je primjetila kako joj u kupaonici od negdje puše hladan zrak koji je dovoljno jak da joj pomiče pramenove kose, piše Guardian.

Bacila se u istraživanje i nedugo nakon otkrila da hladan zrak dolazi iza ogledala u kupaonici. Skinula je ogledalo, a iza njega pronašla ogromnu rupu. 

Smantha nije znala gdje rupa vodi, stoga je odlučila ignorirati lekcije bilo kojeg dobrog horor filma i istraživati dalje. 

Popela se kroz rupu u zidu u drugi stan te sa svjetiljkom i čekićem krenula u avanturu. 

Sve je pratio njezin cimer čiji se komentar mogao čuti i u pozadini videozapisa: 

- Sada si u drugoj dimenziji. Kreni dalje. 

NAKON 117 GODINA ISTRAŽIVANJA Misterij o autoru poruke na ovoj slici napokon je riješen: 'Mogao ju je naslikati samo luđak'

Hartsoe je šetala po novootrkivenom stanu pa pronašla stare vrećice za smeće i sprej, što joj je dalo do znanja da je netko nedavno i bio tu.

- Radoznalost je ubila mačku, znatiželja će ubiti mene - rekla je i dodala:

- Nisam mogla ne doznati što je s druge strane moje kupaonice.

Njezina otkriće koje se dogodilo početkom ovog mjeseca, bilo je čudno čak i za pojmove često bizarnog njujorškog tržišta nekretnina.

26-godišnjakinja je snimila sve korake svoje istrage, a video objavila na društvenoj mreži Tik Tok.  Videozapis je pogledalo više milijuna gledatelja, a njezino iskustvo uspredili su s filmovima poput Parazita i Candymana. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 11.03.2021.

    Da je meni naći skrivenu sobicu od 10tak kvadrata sa se sakrijem od žene i djece :D

  • Charlie22 09.03.2021.

    Ma mislim da je sve to namješteno radi "pregleda" , mala loše glumi iznenađenje .

  • 09.03.2021.

    što je čudno,vlasnik je stan smanjio da može rentat,vidi se da drugi dio nije adaptacija dovršena,ionako kod njih zidove možeš ratbijati običnim čekićem,a ona može očekivati prijavu vlasnika...

Komentiraj...
Vidi sve komentare