To je to što me zanima!

VIDEO Slavlje za 18. rođendan u Srbiji: Od djeda dobio stan, od bake vilu, a od roditelja BMW!

Baka se iskazala vilom od 600 kvadrata, djed stanom u Beogradu, a mama i tata autom od 80.000 eura. To je tek dio onoga što je dobio 18-godišnjak za svoj rođendan
Vidi originalni članak

Veliki stan, vila, skup auto i kilogrami zlata. Sve je to od obitelji sin dobio za 18. rođendan u Srbiji. Osim materijalnog, priredili su mu i spektakl od slavlja u restoranu.

POGLEDAJTE VIDEO:

@bozic.uros ♬ original sound - bozicuros

- Od djeda - stan u Beogradu. Od bake - vila od 600 četvornih metara. Od roditelja - zlato i skupocjeni automobil vrijedan 80.000 eura koji je dovezen u samu dvoranu. Dobrodošli na šokantno romsko slavlje - stoji u videu koji je autor emisije "Svadba od milion eura" objavio na svom TikTok profilu "bozic.uros".

Plesna dvorana bila je svečano okićena. Od ukrasa do hrane, nema čega nije bilo. Dvoranom su se protezali dugi stolovi s nepreglednim specijalitetima, voćem, slatkišima, ali i fontana od pjenušca.

- Na ovoj proslavi doslovno se moglo dati što se hoće, i slano i slatko - rekla je autorica emisije.

Dobro raspoloženi gosti su pili i slušali glazbu, a kada je došao kum nastao je kaos. Zabavu je 'podignuo' na drugu razinu te krenuo bacati novac na sve strane. Slavljenik je na zabavu stigao u limuzini, gdje je prethodno s društvom uživao u šampanjcu. Njemu u čast priređen je spektakularan vatromet.

Gosti su također bili dobro pripremljeni. Dame su stizale u luksuznim toaletama, a muškarci u skupocjenim odijelima i nakitom koji košta skoro kao mala garsonijera u Beogradu. Gosti su stigli u skupim automobilima. Nakon torte uslijedili su prekrasni darovi.

- Ova rukavica košta 7.000 eura, ova 6.000, a sat je 18.000 eura - rekao je jedan gost.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • joco40 23.10.2024.

    Pa od kud Srbima takva lova a plaće ima po 400 eura!!

  • VojislavMikic 22.10.2024.

    to je srbija nama netreba evropska unija da lizemo koje kakve face da bih izjamcili neki bedni novac

  • Revox 22.10.2024.

    Lopovi i banditi, pljačkaši u RH zaštićena manjina koja 90% živi od kriminala. Samo jedan dokaz o radnom stažu bake i sve rodbine koja je priredila ovaj cirkus. Ma koga vi hebete s pričom o starim krpama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare