To je to što me zanima!

VIDEO Ovo su najluđi 'failovi' na svadbama: Potukle se za buket, probili vrata, prekinuli obred...

Nedavni sudbonosni trenutak prekinuo je uzvik djeteta koje iz pozadine viče 'Nemoj tetka, nemoj molim te'. Suzdržat se nisu mogli ni mladenka, niti mladoženja, a niti uzvanici, a nasmijao se čak i svećenik...
Vidi originalni članak

Za vikend se internetom širila snimka s vjenčanja koje je privuklo brojne simpatije. Na Facebooku je objavljen video koji prikazuje mladence Doru i Ivana kako pred oltarom u crkvi u Čitluku jedno drugom obećavaju vjernost u dobru i zlu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

A post shared by Foto Zoka | Croatian wedding photographers avaliable worldwide (@zoka_photography_videography)

Ovaj sudbonosni trenutak prekinuo je uzvik djeteta koje iz pozadine viče 'Nemoj tetka, nemoj molim te'. Suzdržat se nisu mogli ni mladenka, niti mladoženja, a niti uzvanici, a nasmijao se čak i svećenik.

Razvalili dvorišna vrata

Svadba u mjestu Lešani u Sjevernoj Makedoniji postala je viralna u rujnu zbog neuobičajenog i nesvakidašnjeg ponašanja uzvanika. U trenutku kada su gosti stigli po mladenku, u zanosu i uz podršku trubača, došlo je do incidenta koji je izazvao podijeljene reakcije na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Svatovi su, u svojoj ushićenosti, razvalili velika ulazna vrata i unijeli ih u dvorište. Ovaj potez, popraćen glazbom, dodatno je užario atmosferu. Reakcije na društvenim mrežama bile su uglavnom negativne.

- Kakav primitivizam! Vlasnici bi trebali tražiti odštetu zbog toga - pisali su neki tviteraši. Čini se kako mladenci nisu zamjerili gostima na tom potezu jer je video ipak 'ugledao svjetlo dana'. 

Borba za buket

Snimka s vjenčanja u Ljubuškom postala je viralna početkom rujna. Mozaik bend podijelio je video na kojem mladenka baca buket. Okreće se leđima od gošća pa slijedi odbrojavanje... 5, 4, 3, 2, 1... i onda nastaje neviđena borba...

POGLEDAJTE VIDEO:

Uzvanice u šljokičastim haljinama završile su na podu u borbi za buketom. Latice su frcale na sve strane. Tri djevojke natezale su cvijeće, a onda su ih počeli razdvajati. Ne vidi se koja ga je osvojila, a voditelj programa na mikrofon je vikao: 'Ponovno, ponovno'...

Gošće sa svadbe nisu štedjeli s komentarima ispod videa. 

- Treba im VAR soba - šalili su se neki. 

Napali mladoženju zbog poklona 

U rujnu su i Mladen i Zorana iz Srbije izrekli sudbonosno da, a kako bi taj dan bio još posebniji, mladoženja je pripremio i posebno iznenađenje za dragu. Ispred sale u kojoj su feštali s obitelji, dočekala su je dva bijela konja, Ema i Avala.

- Bila je van sebe, prvo me pitala 'Jesu li naši?-, ispričao nam je mladoženja. Otkrio je i kako je mladenka još od djetinjstva sanjala o tome da ima konje pa joj je tu dugogodišnju želju odlučio i ispuniti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz brojne čestitke na društvenim mrežama, mladoženja je morao reagirati i na hrpu kritika.

- Ona neće biti njihov rob, niti su kupljeni samo da 'se pokažu', kupljeni su iz čiste ljubavi - napisao je u komentarima.

Pjesma za ulazak u salu

Jedna od bitnijih stvari na vjenčanjima većini parova je i pjesma za ulazak u svadbenu dvoranu. Mnogi biraju ljubavne pjesme pune romantike, a neki i one koje su im obilježile upoznavanje i vezu.  

Srpski mladenci oduševili su svatove i internet nesvakidašnjom pjesmom kada su stigli na svadbu.

POGLEDAJTE VIDEO:

@doki.99 #serbiawedding ♬ original sound - doki.99

Srpska mladenka Teodora Spasić objavila je na društvenoj mreži TikTok video kada je sa suprugom uz službenu himnu Lige prvaka ušla u salu u kojoj se održavala njihova svadbena ceremonija. Potez mladenaca oduševio je tiktokere, a video je skupio više od 200 tisuća lajkova na TikToku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare