To je to što me zanima!

VIDEO Netko je napravio igricu inspriranu Vučićem: 'U košaricu ubaci parizer, meso izbjegavaj!'

Pravila igrice su jasna - u košaricu je, pomicanjem iste lijevo-desno, cilj ubaciti samo parizer, kruh i jogurt. Crvenim slovima naglasili su da je meso potrebno izbjegavati
Vidi originalni članak

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić nedavno je na press konferenciji, inspiriran dugačkim televizijskim reklamama, iz košarice izvlačio mlijeko, sredstvo za pranje posuđa, krumpire i ponosno uživo snižavao njihove cijene prezentirajući ih svom narodu. Izazvalo je to salvu šaljivih komentara na društvenim mrežama. Posebno nakon što je na svom Instagram profilu objavio video na kojem, u društvu svojih ministara, jede parizer čije je pojeftinjenje također ponosno najavio.

SVI IH KOMENTIRAJU VIDEO Plenki vs. Vučić: Padaju cijene, tko je bolji TV prodavač?

Sprdnja na Vučićev račun dosegla je novu razinu. Na TikToku objavljen je video na kojoj netko igra igricu inspiriranu Vučićevom press konferencijom.

@puf_srbija #viral😂😂😂 #ovojesrbija #srbijatiktok #fyp ♬ original sound - PROMENE U FOKUSU

Pravila igrice su jasna - u košaricu je, pomicanjem iste lijevo-desno, cilj ubaciti samo parizer, kruh i jogurt. Crvenim slovima naglasili su da je meso potrebno izbjegavati. Nakon klika 'igraj' kreće akcija, a na dnu je 'rekord', koji broji koliko ste navedenih proizvoda ubacili košaricu.

- Sretan sam jer je parizer nešto na čemu smo svi odrasli i što narod voli jesti. Ja ga često jedem u avionu kad idem u inozemstvo, tražim da mi naprave sendviče baš od ovakvog parizera - rekao je ranije predsjednik Srbije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • phoenix124 15.09.2023.

    Opozicija nema pametnija posla. Uz ovakve što su se uhvatili za parizer, Vučić dobija izbore 100%.

  • lolita 29 15.09.2023.

    svaki dan o vucicu pisete, dosadni ste!!

  • Chani Kynes 15.09.2023.

    Njihova opozicija je 💪 i u gamingu. Di smo mi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare