To je to što me zanima!

VIDEO Majmun u ZOO-u zgrabio galeba, mlatio ga i rastrgao o stup kao King Kong pa ga pojeo

Kapucin George u nekoliko se sekundi pretvorio u divljačkog King Konga, a sve je uspio snimiti muškarac koji se tad našao u ZOO posjeti sa ženom i njihovim petogodišnjim sinom
Vidi originalni članak

Nesvakidašnjem posjetu ZOO vrtu u pokrajini Cheshire u blizini Manchestera i Liverpoola svjedočio je Bec Adamson (32), čiji je video majmuna kako zakucava galeba o stup pa ga zatim živog jede na TikToku pogledalo preko 2 milijuna ljudi.

- Bilo je kao da gledam pravog King Konga. Baš smo krenuli vidjeti nosoroge, i kako smo prelazili na tu stranu, tako smo vidjeli jato galebova kako kruži okolo. U tom trenu majmun je jednog uspio uhvatiti u letu - ispričao je Adamson za Kennedy News.

NA NJIMA ISPITUJU CJEPIVA Panika u SAD-u: Nakon sudara pobjegli laboratorijski majmuni

Ovaj kapucin zove se George, a kako u videu možemo vidjeti, jadnog je galeba o stup zakucao više puta, nakon čega ga je živog krenuo proždirati. Kako je vidljivo, čini se da je ludi George na kraju čak i polizao krv sa svojih prstiju nakon što je galeb već bio jedva pokretan.

Prizor nevjerojatno podsjeća na ikoničnu scenu iz filma King Kong iz 1933. godine, samo što je umjesto Empire State Buildinga, ovom kapucinu poslužio i stup.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • SPALATINO 13.03.2022.

    Ovaj bi bija dobar za vatat dronoveU NATO s njim

  • Nap* 10.03.2022.

    Bas kao king kong 😮

  • CobaltTheSharp 10.03.2022.

    Hehehe, galeb doletio iz stožera sa cijepivom očito... Eeee nebude!! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare