To je to što me zanima!

VIDEO Kod Pakraca koze oštetile spomenik branitelja: 'Srušile su lampione, brstile vijence...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iz malog mjesta Bučje kod Pakraca došao je video gdje je stado koza umalo zapalilo spomenik braniteljima. Naša čitateljica ih je snimila u ponedjeljak oko 16.30, a iz Pakraca su nam rekli da nisu dobili dojavu
Vidi originalni članak

Počelo se i dimiti, sramota. Prvo su sve porušile, brstile vijence, a razbacale su i većinu lampiona. Mislimo da je vlasnik koza bio u blizini jer ne razumijem kako bi drugačije došlo toliko koza koje su bile poredane u koloni. 

Priča nam to zgrožena čitateljica koja je u mjestu Bučje kod Pakraca u ponedjeljak oko 16.30 snimila stado koza kako radi kaos na spomeniku palim braniteljima gdje im se pale svijeće i stavljaju vijenci.

POGLEDAJTE VIDEO: Koze opustošile spomenik palim braniteljima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz Grada Pakraca u čijem je sastavu navedena općina rekli su nam kako nisu imali dojavu niti saznanja o događaju. Kako dodaju, po našem upitu su obavijestili PP Pakrac koja će dalje postupati po prijavi.

MOGUĆA IZGRADNJA SKLONIŠTA Održan sastanak o hitnom zbrinjavanju zanemarenih domaćih životinja u Sinju

- Baš je bilo žalosno. Ne mogu vjerovati da netko može takvo nešto dopustiti. Ipak se radi o braniteljima, meni je jednostavno žalosno da se prema njima ovako ophodi. Baš mi je bilo krivo. Prve kuće su nekih 100-200 metara, tamo je kapelica - opisuje nam čitateljica nesvakidašnji doživljaj.

Grad Pakrac: Državni inspektorat upoznat je s problemom

Premda nisu dobili dojavu o šetajućim kozama, iz Grada su napomenuli kako je držanje životinja u nadležnosti poljoprivredne inspekcije Državnog inspektorata, a koji je, kako navode, već upoznat s ovom problematikom na njihovom području. Također upućuju i građane da im dojave kad god vide bilo kakvo nedolično ponašanje.

OBAVLJANJE NUŽDE, MENTALNO ZDRAVLJE... Psi uživaju u društvu svojih ljudi: Evo koliko dugo ljubimac može biti sam kod kuće

- Očekujemo kako će se naši sugrađani odnosno svi oni koji primijete bilo kakvo nedolično ponašanje obratiti državnim ili gradskim institucijama kako bi iste sukladno svojim ovlastima mogle i djelovati - zaključuju iz ureda Grada Pakraca.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • picuskin 19.01.2022.

    Drama u Bučju

  • Nisamfrajer 18.01.2022.

    Kako se zovu koze? Jovan, Stefan, Dragan, Radojka? Odmah oformiti povjerenstvo i pozvati veleposlanika Srbije na hitni razgovor u Vladu.

  • j_a_n 18.01.2022.

    Zbog ovoga treba oformiti jedno novo povjerenstvo koje će sve detaljno ispitati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare