To je to što me zanima!

VIDEO izaziva jezu! Otac i sin naletjeli na veliku bijelu psinu

U intervjuu su rekli da je njihov čamac nešto veći od osam metara, a velika bijela psina, koja je plivala pored njih, imala je oko šest metara...
Vidi originalni članak

Frank i Mike Pitten, koji ljetuju u gradiću Scituate, u SAD-u, ponedjeljak su se vozili čamcem kada je ispod njih prošla velika bijela psina. Otac i sin sve su snimili kamerom. Godinama love ribu diljem svijeta, ali na ovakav prizor, kažu, nisu još naišli. 

ODIGRAJTE I ZABAVITE SE! KVIZ Možete li prepoznati ove države po obliku teritorija? Samo najbolji će imati 7/7!

- Pogledao sam Michaela i rekao mu: 'Znaš, ovo je jedan od onih trenutaka koji se događaju samo jednom u životu' - rekao je Frank u intervju za NBCBoston10. 

POGLEDAJTE VIDEO:

@nbc10boston Frank and Mike Pitten have gone fishing all over the world, but they’ve never seen anything like this. @mary.athanasia #nbc10boston #shark #greatwhiteshark #sharks #massachusetts #news #video #fyp ♬ original sound - NBC10 Boston

Uz obalu su tražli lešinu grbavog kita koja je viđena u zaljevu Cape Cod. Inače, uz obalu Massachusettsa nedavno su viđeni morski psi pa su se nadali da će ih pronaći uz lešinu, ali nisu očekivali da će doći licem u lice s tako velikim morskim psom jer su od obale bili udaljeni samo oko 9,5 kilometara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Pitten (@mikepitten)

U intervjuu su rekli da je njihov čamac nešto veći od osam metara, a velika bijela psina, koja je plivala pored njih, imala je oko šest metara.

- Obojica smo se složili da je to možda najbolja stvar koju smo ikada vidjeli - zaključio je Frank.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare