To je to što me zanima!

VIDEO Htio provjeriti tvrdnju da je Cybertruck otporan na metke. Pucao je! Evo kako je prošlo...

Musk predviđa dosegnuti godišnju proizvodnju od 250.000 vozila u 2025. Karoserija vozila sastavljena je od inoks čelika kako bi bilo čvrsto...
Vidi originalni članak

Na mreži X, nekadašnjem Twitteru, pojavio se video na kojem muškarac testira tvrdnju da je Cybertruck otporan na metke. Na snimci je muškarac sa zaštitnim slušalicama i naočalama. Podiže pištolj i ispaljuje metak u stražnji dio Cybertrucka...

RAZBACUJE SE LOVOM Elon Musk: 'Svaki dan ću dati milijun dolara potpisniku peticije za Donalda Trumpa'

POGLEDAJTE VIDEO:

Metak je probio prtljažni prostor i jasno je vidljiva rupa. Muškarac to očito nije očekivao jer se primio za glavu... Korisnici X-a branili su automobil tvrdeći kako su samo bočne strane otporne na metak dok je prostor koji je muškarac ciljao 'samo' prtljažnik. 

- Zar bi to stvarno trebalo biti otporno na metke? - pitali su se mnogi. 'Zašto si se uzrujao, nemaš novaca da sad središ rupu', našalio se jedan tviteraš. 

TEHNO SPEKTAKL Teslin vanzemaljac u Hrvatskoj: 'Teži gotovo pet tona, a za njega vam treba dozvola za kamione'

Milijarder, investitor i izvršni direktor Tesle Elon Musk u prosincu prošle godine predstavio je Cybertruck, tri tone težak električni pick-up futurističkog dizajna, za koje je već tada stiglo puno rezervacija. Dugačak je 5683 mm, širok 2201 mm sa sklopljenim retrovizorima i visok 1.791 mm. Ima kotače od 20", adaptivni zračni ovjes s čak 30,5 cm hoda i udaljenost od tla koja iznosi 43,3 cm 'u načinu rada za izvlačenje'. Dva snažnija modela mogu vući prikolice mase do 4990 kg.

Temeljni model Cybertrucka prodaje se po cijeni od 60.990 dolara, znatno više od F-150 Lighhtning koje se može kupiti za 50.000 dolara. Tesla sada predlaže i dvije skuplje varijante: prvu za 79.990 dolara, a drugu za 99.990 dolara i ta najskuplja može dosegnuti 210 km/h, ima autonomiju vožnje 515 km te kapacitet vuče od pet tona.

Musk predviđa dosegnuti godišnju proizvodnju od 250.000 vozila u 2025. Karoserija vozila sastavljena je od inoks čelika kako bi bilo čvrsto.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Čistokrvni gmo free 20.10.2024.

    Neka mi netko objasni na koju foru elektrićni auti sa tonom otrova u baterijama manje zagađuju od auta na benzin... 😅

  • blatobran555 20.10.2024.

    Tipicni Amerikanac

  • Aurora2 20.10.2024.

    Možda je samo greškom uzeo pravi ,a ne ćorak metak kakav se upotrebljava za snimanje , jedno je sigurno ovakve lažne reklame bi mogao snimati i naš predsjednik nakon isteka mandata u HR.

Komentiraj...
Vidi sve komentare