To je to što me zanima!

VIDEO Australka: 'Da biste se uklopili među Hrvate, pijte kave cijele dane, parkirajte gdje god'

Zaboravila si nadodati i 'gledajte i pričajte cijeli dan o nogometu', napisao joj je jedan korisnik. Nije svima sjela zezancija...
Vidi originalni članak

TikTokerica Charlotte iz Australije snimila je video u kojem je objasnila kako se 'uklopiti' među Hrvate. Njezino viđenje nije se svidjelo baš svima. Australka kaže da trenutno boravi na otoku Lošinju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

@charlottenichollsss Replying to @🪐🦢🌙 the ending… hint hint. also didn’t mean to reply to comment btw #croatia #croatians #language #culture #australian #fyp ♬ original sound - charlotte

- Da biste se uklopili među Hrvate sjednite i pijte kavu ili pivo cijeli dan. Nemojte ustajati rano, ustajte nakon 11 sati ujutro. Ovisi kako se osjećate. Nosite tamnu i vrećastu odjeću. Na kraju svakog telefonskog poziva govorite 'bok, bok' i 'da, da, da...', parkirajte se gdje želite, koliko god želite i gdje god želite, budite opušteni, prezime neka vam završava na 'ić', uživajte u pogledu (na more) - navela je u videu. 

Nanizalo se svakakvih komentara ispod videa. 

- Zaboravila si nadodati i 'gledajte i pričajte cijeli dan o nogometu' - napisao je jedan korisnik. Drugi joj je odgovorio: 

- U 11 sati ujutro se možeš dići samo ako živiš na obali. Ostatak Hrvatske ustaje u 5 ili 6 ujutro jer imaju normalne poslove. 

- Sve je točno osim parkinga. Mrzimo kada se netko parkira gdje želi! - napisala je korisnica društvene mreže. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • atas 42 13.06.2024.

    ja sam hrvat,ne radim ništa od navedenog,čak se ni ne prezivam na ić.Da se zabrinem?

  • ping-pong 12.06.2024.

    Bravo curo, tocno tako. Moras pljuvati drzavu, a na intoniranje himne drzati ruku na srcu, izbjegavati vojni rok, niti slucajno zivjeti po Hrvatskoj tradiciji, nego po srpskoj. Slusati glasno cajke, kljucevima od auta cistiti usi dok hodas ili sjedis u kaficu, pljuvati po podu, bacati smece po podu, psovati u prometu i fizicki prijetiti...a kad zaskripi pozivati se na rodaka u MUP-u.

  • netkotkozna 12.06.2024.

    hvala sad sam se sjetio nečeg što sam davno zaboravio , a sve zahvaljujući ovom tekstu

Komentiraj...
Vidi sve komentare