To je to što me zanima!

Usred šume naišao na stepenice pa upalio kameru i sišao: Ovo je nešto najjezivije što sam vidio!

Na TikToku se pojavila snimka napuštenih podzemnih prostorija koje je pronašao jedan influencer. Prikupila je već 18 milijuna pregleda
Vidi originalni članak

TikToker Josh, koji inače istražuje neobična mjesta diljem svijeta, naišao je na stepenice obrasle travom usred šume. Odlučio ih je slijediti... Ali, prije toga je upalio kameru. Tako su njegovu avanturu ispratili milijuni pratitelja. Snimka je već prikupila 18 milijuna pregleda. Nije poznato koja je točna lokacija, no komentatori nađaju da bi mogla biti na Balkanu, možda čak i u Hrvatskoj.

- Da, to je Hrvatska, bio sam tamo - napisao je jedan komentator.

- Uputio sam se unutra da ga istražim, našao sam se u labirintu dugih tunela i tajnih prostorija. Ovo je definitivno jedno od najjezivijih napuštenih mjesta koje sam istraživao - kaže Josh.

@joshtheintern I was not meant to find this place! 😱 While hiking through a forest I came across this overgrown entrance that led underground. Heading inside to explore it I found myself in a maze of long tunnels and secret rooms! This is definitely one of the creepiest abandoned places I have explored! #abandonedplaces #abandoned #urbex #exploring #creepy ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) - howlingindicator

Na snimci se vidi kako prilazi jezivom podzemnom ulazu. Potom ulazi u mračni tunel te šeta sa svjetiljkom. Prostorije u koje nas vodi su natopljene vodom, svuda je hrđa. Nalazi i stari toalet u jako oronolom stanju. Tad ide onaj najjeziviji dio. Čuo je neke zvukove te pronašao predmete za koje se čini da ih je netko nedavno koristio. Naišao je na praznu policu za knjige, a na kraju i na nove stepenice koje vode na površinu.

- Još uvijek nemam pojma što bi ta podzemna kuća mogla biti, ali što god da je bilo, htjeli su to zadržati u tajnosti

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Povišica od dve iljade 27.10.2024.

    To je budućnost informiranja 😬

  • 27.10.2024.

    ne zanima me sta influočobani objavljuju

  • cm21 27.10.2024.

    Šetao sasvim slučajno s plinskom maskom i lampandinom 100%

Komentiraj...
Vidi sve komentare