To je to što me zanima!

Tužili prelošeg fotografa jer im je uništio vjenčanje

Od 400 fotografija imaju 22 koje su iskoristive. Fotograf je ljudima 'odsijecao' glave, a čak je i pogrešno napisao mladenkino ime na zahvalnici
Vidi originalni članak

Marc i Sylvia Day ne listaju često fotoalbum sa svoga vjenčanja. Loša rasvjeta, ljudi bez glava, nakošeni anđeli i fotografije mladenke na kojima je nju gotovo nemoguće uočiti, djelo su fotografa Garetha Bowersa, koji je svoju uslugu naplatio 12.200 kuna. Izrađivao im je i zahvalnice za goste na kojima je uspio čak i imena mladenaca krivo napisati. Razočarani par tužio je fotografa i na sudu dobio parnicu i odštetu od 8800 kuna.
- Neke od uspomena nikada nećemo moći vratiti. Bowers je Don Quijote fotografije, ne želi shvatiti da ne zna snimati - rekao je Marc. Par je Bowersa izabrao nakon što su na raznim sajmovima vjenčanja proučavali fotografije. No dan za pamćenje, 24. kolovoza prošle godine, bio je niz katastrofa.
- Propustio je naš dolazak na prijam, pa je snimio vozača kako otvara vrata iako nitko nije bio u autu. Propustio je i rezanje torte, što je mene užasno naljutilo, ali je uspio snimiti kako mahnito mašem nožem i to ukomponirati u video svadbe - kaže Marc. Od 400 fotografija s vjenčanja našli su samo 22 koje im nisu bile pretjerano loše.
Fotograf nije želio komentirati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • perman111 07.10.2009.

    Kakav je taj video??? Ovo je filmic od neke igrice...

  • Keljo 06.10.2009.

    lol, nisam se dugo ovak nasmijo

  • Bijela13 06.10.2009.

    hahahaha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare