To je to što me zanima!

Trojica prijatelja kapitalca su iz Drave izvlačili čak sat vremena

Mario iz Pitomače i njegova dva prijatelja otišli su u ribolov na Dravu u ponedjeljak ujutro. Oko 7 sati som je zagrizao. Borba s ovakvim kapitalcem trajala je čak sat vremena
Vidi originalni članak

Ulovio ga je na običan štap, kazala nam je supruga Marija Makvića, koji se ribolovom bavi iz hobija.

Mario iz Pitomače i njegova dva prijatelja otišli su u ribolov na Dravu u ponedjeljak ujutro. Oko 7 sati som je zagrizao. Borba s ovakvim kapitalcem trajala je čak sat vremena. U izvlačenju su morala sudjelovati sva trojica.

- Spremamo veliku feštu jer ima puno mesa, bit će to prava gozba - kaže ponosno Martina, koja nije bila u ribolovu. Njezin suprug pohvalio nam se da su ribu ulovili na varalicu.

- Samo smo varalicu koristili. Ovaj kojeg smo ulovili težak je 71 kilogram i dugačak 227 centimetara, rekao je Mario. Dodao je da je znao uloviti somova, no nada se onome koji ima više od 100 kilograma.

Takvoga kapitalca od čak 158 kilograma i tri metra na ušću Drave u Dunav ulovili su Adem Tahić i Petar Šarić prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • DER_messerschmitt 09.11.2017.

    u ponedjeljak u 7:00 na pacanje? svaka čast, normalno bi bilo da se ide na posao!

  • adika 09.11.2017.

    Na običan štap se love babuške i sitna riba, za ovoga mora biti štapina i to dobra a rola pogotovo, silk ili špaga i odlična kopče.Ovaj monstrum vuče čamac kao da ga gura motor. .Sve mora biti vrhunsko a ne obično.Bravo dečki odličan je , biće više ribe što ovaj ne pojede.

  • fakebuk 09.11.2017.

    dobro se nagojio. neću ni razmišlajt od čega. dobar vam tek!

Komentiraj...
Vidi sve komentare