To je to što me zanima!

Svadba iz pakla: Konj se srušio od umora dok je vukao kočiju

ITALIJA: Kako to već ide na vjenčanjima, mladenci su odlučili svoj najljepši dan u životu još dodatno uljepšati. Unajmili su konja da im vuče kočiju, no sve je pošlo po zlu...
Vidi originalni članak

Svi mladenci žele da im dan vjenčanja bude najljepši u životu i pokušavaju učiniti sve da tako i bude. Iznimka nije ni jedan vjenčani par iz talijanskog gradića Borgetta u blizini Palerma.

Naime, 'friški' supružnici unajmili su bijelog konja da im vuče kočiju u želji da sve prođe savršeno, no ipak nije. Konj se srušio od iscrpljenosti nakon što se s teretom našao na uzbrdici, a Daily Mail piše da je vukao težinu od 400 kilograma.

Ekipa zadužena za prijevoz kočije odmah je reagirala i pokušala onesviještenog konja vratiti u normalu. Gradski promet je bio blokiran.

Povodom ovog incidenta, oglasila se talijanska udruga za prava životinja i najavila moguću tužbu.

- Poslali smo upit lokalnim vlastima da nam jave trenutno stanje konja. Ovakvo nešto je nedopustivo, izjavio je glasnogovornik udruge za zaštitu životinja.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • kužibaba 18.09.2017.

    Otisle cipele konju

  • 18.09.2017.

    Lucija se udala!? :)

  • marijeta30 17.09.2017.

    A što se toliko iščuđavate i kritizirate sad te mladence, pa konji su uvijek vukli kočije, čak i tramvaje, a povući jednu koćiju s mladencima ne bi trebao biti problem ako je konj za to spreman, to jest nije bolestan, prestar ili šta ja znam. A za to sve nisu krivi mladenci već onaj tko iznajmljuje i zarađuje na životinji a ne vodi računa o njenom zdravlju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare