To je to što me zanima!

Što ste prvo vidjeli na slici? To puno otkriva o vašoj osobnosti

Oni koji su vidjeli tigrovu glavu odlučni su i asertivni u donošenju odluka. Često se nalaze na vodećim pozicijama, odlučni su i nije ih lako pokolebati
Vidi originalni članak

Ovo je optička iluzija koja može puno reći o tome kakva ste osoba. Pogledajte i razmislite što vam je prvo privuklo pažnju – drveće ili tigrova glava s upečatljivim očima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako ste prvi primijetili stabla:

Oni koji su vidjeli drveće obično su smireni i miroljubivi. Uživaju u trenucima kada ne rade ništa i često su dobri u davanju promišljenih savjeta. Ove osobe su intuitivne i opuštene, zadržavaju unutarnji mir čak i u stresnim situacijama. Izbjegavaju impulzivne reakcije na vanjske događaje. Ostati usredotočen na sadašnji trenutak, umjesto pretjerane brige o prošlosti ili budućnosti, doprinosi njihovoj mirnoj prirodi.

Ako ste prvi primijetili tigra:

Oni koji su vidjeli tigrovu glavu odlučni su i asertivni u donošenju odluka. Često se nalaze na vodećim pozicijama, odlučni su i nije ih lako pokolebati. Pazite – ove osobe svoje odluke shvaćaju ozbiljno! Njihovi izbori mogu utjecati na ishode, strategije, resurse i dobrobit pojedinaca ili grupa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare