To je to što me zanima!

Što je mogla očekivati? To je 'umjetnik' za zvjezdice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rouslan Toumaniantz sretan je zbog publiciteta. Platit će pola cijene za uklanjanje tetovaže, iako i dalje tvrdi da je djevojka sama tražila 56 zvjezdica
Vidi originalni članak

Kimberley Vlaminck (18) navodno je tražila tetovažu od tri zvjezdice kraj lijevog oka, a završila je s njih 56. Sada tuži "umjetnika" koji ju je tetovirao za 85.000 kuna tvrdeći da ju nije razmio jer je Rumunj. Navodno je cijelo vrijeme spavala dok ju je  Rouslan Toumaniantz tetovirao. On pak i dalje tvrdi da je djevojka sama tražila 56 zvjezdica, bila budna cijelo vrijeme i iz salona otišla zadovoljna. No smilovao se i, kaže, pomoći će platiti lasersko uklanjanje tetovaža s djevojkina lica.
- I dalje tvrdim da je ona to tražila. Ženu, koja je to čula, već je ispitala policija. Međutim, Kimberly je nezadovoljna, a ja ne želim imati nezadovoljne klijente i zato ću platiti pola cijene uklanjanja tetovaže - kaže Rouslan i dodaje da su problemi počeli kada su tetovažu vidjeli njen otac i dečko, koji ju je ostavio.
- Ona ima 18 godina, odrasla je. Ne žalim ni za čim, iskreno, ovo mi je donijelo publicitet - dodao je Rouslan koji će od sada tražiti pismeni pristanak klijenata prije no što ih krene tetovirati. Kimberly je tužila Rouslana, a uklanjanje tetovaže stajat će je i do 10.000 eura. Ipak, vjerojatno će joj ostati trajni ožiljci na licu.

>>> DOK JE SPAVALA, ISTETOVIRAO JOJ 56 ZVJEZDICA

Idi na 24sata

Komentari 47

  • sreca35 19.06.2009.

    Imam tetovazu i nije da je boljelo ali je bila mala nelagoda, no za ovako nesto napraviti neznam. No kad vidim ovog tipa stvarno mi dođe da ga potegnem za one rinčice,idiot, nakaza.

  • jaca 18.06.2009.

    dobro je ispala tko ju je tetovirao

  • schulle 18.06.2009.

    kako je glupaaaa....ja bi joj k...c na celu istetovirooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare