To je to što me zanima!

Što ako se nađete oči u oči s psinom? Ona ima par savjeta: 'Ovo ko da je pisao morski pas'

Bitno je da uspostavite kontakt oči u oči s psinom. I stanete i čekate ga da dođe. Onda ga lagano primite za glavu, savjetuje djevojka
Vidi originalni članak

Andrianu na TikToku prati preko 2 milijuna ljudi. Nadimak joj je 'Ladyshark'. I ima vodič 'Što ne učiniti kad se nađete licem u lice s morskom psinom'. 

- Ako vidite morskog psa dok ste u moru, nikad nemojte prskati i bježati od njega - počinje žena svoj vodič ispod kojeg su neki napisali da je kao da ga je pisao morski pas osobno.

- Ako prskate, oni vas vide kao ozlijeđeni plijen i sigurno će krenuti na vas i loviti vas misleći da ste lak obrok. Nikad u blizini morskih pasa ne želite izgledati kao da ste ozlijeđeni. Morate izgledati kao oni, jedan od predatora - kaže djevojka.

Pa dalje nastavlja.

- Bitno je da uspostavite kontakt oči u oči s psinom. I stanete i čekate ga da dođe. Ako je potrebno, lagano ga primite za glavu i gurnite prema dolje. Budite sigurni da se ne okrene. Onda što prije izađite iz vode - piše ova djevojka.

VIDEO

@andriana_marine #shark #sharks #sharkdiver #sharkattack #sharkdiving #sharkbite #tigershark #savesharks Only use these tips as a last resort if you run into a shark while diving or swimming! *Please never dive with sharks without a professional guide*🦈 📷: @mermaid.kayleigh ♬ Danger - SoundAudio

 

U drugom videu objasnila je detaljno što učiniti ako se nađete oči u oči s morskim psom 'tigrom'.

- Kako se morski pas približava, držite kontakt oči u oči. Ispružite ruku ispred njega. Čekajte da vam dođe i onda mu lagano glavu gurnite prema dolje. Ostavite ruku na njegovom tijelu da se ne bi slučajno okrenuo. Ne smijete mu dati prostora - napisala je.

Pogledajte snimku

@andriana_marine #shark #ocean #dive #sharkdiver 📷: @ocean.ramsey // @oneoceandiving_ ♬ Lofi - Domknowz

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Kujco 11.08.2024.

    pitajte kristijana golubovica

  • gula2024 10.08.2024.

    Super, a što napraviti kad te zagrize?

  • Tigarmijau 10.08.2024.

    Ma trebaš ga samo prstom u oko i nogom u jaja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare